Please wait, loading...

Adventure Sessions / Paasvakantie 10-04 t/m 15-04 / 12u – 18u

« // Stories // »


Nu de dagen beginnen te lengen, de temperaturen de hoogte in schieten en de zon (hopelijk) meerdere uren per dag door de wolken breekt, is binnen zitten geen optie meer. Hou daarom tijdens de tweede week van de paasvakantie een plaatsje vrij in je agenda voor wat sprankelend avontuur!

Geniet op een super-unieke locatie, samen met familie en vrienden, van onze in- en outdoor via ferrata’s, hoogteparcours en ziplines.

Van maandag 10 april t/m zaterdag 15 april zijn we open voor recreanten tussen 12u en 18uKlimsessies om 12u, 14u en 16u. Maar reserveren is dus niet nodig.

Voor de minder avontuurlijke zielen is er een supergezellige zitruimte en bar, film, music, …

OVERZICHT:

Welke activiteiten?  Klimmen en klauteren op het indoor hoogteparcours (tot 5 à 6 m hoog), de indoor via ferrata’s (tot 24m hoog), de outdoor via ferrata  en/of het outdoor klauterparcours (tot 20m hoog). De  via ferrata en het klauterparcours buiten eindigen telkens met een zipline.

Voor wie?  Voor jong en oud.  Wel is een minimumlengte van 135 cm en minimumleeftijd van 9 jaar vereist.  Kleinere en jongere kinderen worden toegelaten mits begeleiding van mama en/of papa (1 volwassene per 2 kinderen).

Duurtijd?  1,5 tot maximum 2 uur

Inkomprijs?  € 18/pers

Verloop?  Je krijgt vooraf een duidelijke instructie van een gediplomeerd en ervaren instructeur. Nadien kan je zelfstandig de parcoursen betreden dankzij het continu beveiligingssysteem en onder het toeziend oog van de instructeur(s). 

Waar?  Intense Activities is gelegen op het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. Hier vindt u onze coördinaten. 

Opgelet!

Er zijn 3 startmomenten: 12 uur – 14 uur – 16 uur.

De laatste sessie start om 16u. Nadien wordt er geen klimsessie meer opgestart. 

Voor wie niet mee op de parcoursen wil/kan, is er een supercosy bar en zitruimte met muziek en film.

Het park kan gesloten worden bij slecht weer.  Bij enige twijfel: contacteer ons voor vertrek.

Alle info vind je ook hier.