Please wait, loading...

Afternoon Adventure / Zondag 23 en Zaterdag 29 april / Zondag 7 en Zondag 14 mei / 12u – 18u

« // Stories // »


Breng een tikkeltje avontuur in je weekend en geniet van onze in- en outdoor via ferrata’s, hoogteparcours en ziplines.

Doorgaans zijn we enkel open op reservatie voor groepen. Maar stilaan trachten we onze openingsdagen waarop reservatie niet nodig is, uit te breiden.

Zondag 23/04, zaterdag 29/04, zondag 07/05 en 14/05 zijn we open voor dagrecreanten tussen 12u en 18u. Reserveren is dus niet nodig. Klimsessies om 12u, 14u en 16u. Voor de minder avontuurlijke zielen is er een supergezellige zitruimte en bar, film, music, …

OVERZICHT:

Welke activiteiten?  Klimmen en klauteren op het indoor hoogteparcours (tot 5 à 6 m hoog), de indoor via ferrata’s (tot 24m hoog), de outdoor via ferrata  en/of het outdoor klauterparcours (tot 20m hoog). De  via ferrata en het klauterparcours buiten eindigen telkens met een zipline.

Voor wie?  Voor jong en oud.  Wel is een minimumlengte van 135 cm en minimumleeftijd van 9 jaar vereist.  Kleinere en jongere kinderen worden toegelaten mits begeleiding van mama en/of papa (1 volwassene per 2 kinderen).

Duurtijd?  1,5 tot maximum 2 uur

Inkomprijs?  € 18/pers

Verloop?  Je krijgt vooraf een duidelijke instructie van een gediplomeerd en ervaren instructeur. Nadien kan je zelfstandig de parcoursen betreden dankzij het continu beveiligingssysteem en onder het toeziend oog van de instructeur(s). 

Opgelet!

Er zijn 3 startmomenten: 12 uur – 14 uur – 16 uur.

De laatste sessie start om 16u. Nadien wordt er geen klimsessie meer opgestart. 

Voor wie niet mee op de parcoursen wil/kan, is er een supercosy bar en zitruimte met muziek en film.

Het park kan gesloten worden bij slecht weer.  Bij enige twijfel: contacteer ons voor vertrek.

Alle info vind je ook hier.